Medisch Pedicure

Als Medisch Pedicure ben ik breed opgeleid en kan ik meer behandelingsmogelijkheden van meer complexe voet- en nagelproblematiek toepassen.

Zodoende mag ik dus ook alle soorten risicovoeten behandelen. Hieronder wordt o.a. verstaan de problematiek die ontstaan is ten gevolge van diabetes, reuma, ouderdom, spasticiteit en verwaarlozing.

Daarbij is er kennis en ervaring op het gebied van orthesiologie, nagelregulatie en -reparatie en antidruktechnieken. 

Er wordt gewerkt volgens vastgestelde richtlijnen en - indien nodig - wordt de client doorgestuurd naar de (behandelend) arts. 

BarreVoets Medisch Pedicurepraktijk werkt op doelmatige wijze samen met andere zorgaanbieders in de regio.

Medisch Pedicure Sport

In vrijwel alle takken van sport spelen voeten een belangrijke rol. Wanneer deze niet in vorm zijn, gaat sporten lastiger en neemt de kans op blessures toe.
Wat veel sporters niet weten, is hoe waardevol een bezoekje aan de pedicure kan zijn, want jouw voeten staan aan de basis van jouw sportprestatie!

Klik hier voor meer informatie over Medisch Pedicure Sport.

Diabetische voetzorg

Mensen met diabetes kunnen complicaties hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ kan ik professionele hulp en verzorging geven. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt. 

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het belangrijk om naar een pedicure te gaan die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik zorgen voor drukverlichting bij knobbels en goede adviezen geven over materialen en hulpmiddelen.

Codecertificaat

Het codecertificaat geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden.